Hey there, come in

AMSTERDAM HAIR STUDIO is een Haar- Beauty- en Nagelsalon in één. We wilden samen een unieke plek creëren waar we onze gasten kunnen ontvangen. 

Met een scala aan mogelijkheden op hair & beauty gebied is dit een unieke plek in Amsterdam Noord. Mogen we jou snel verwelkomen?

Be your own kind of beautiful

Meet the founder

Yanti Hair & Beauty

Ik ben Yanti en verwelkom je graag bij mij in de stoel! Met het openen van Amsterdam hair studio voel ik de liefde en passie voor het vak. 

Het werken met mensen en ze met een goed gevoel de deur uit laten gaan geeft een heerlijke voldoening. 

Ik geef mijn klanten een advies waarvan zij uiteindelijk kunnen zeggen; “hier voel ik mij zelf zeker en mooi bij”.

Daarbij gaan wij werken aan een compleet plaatje waarvan jij kan zeggen “dit past bij mijn persoonlijkheid”. See you in the STUDIO!

Rosy Nails & Beauty

Hai en welkom, mijn naam is Rosy en vanaf 2003 nail artist. Yanti en ik werken sinds 2008 samen. 

Elke dag een feest! Ik heb zoveel zin om je nagels mooi te maken en je te zien in mijn stoel. 

Ik kan niet wachten om jouw nagels super hip of sjiek te maken, bij ons kan je voor alle soorten nail art, handwerk, maten en nagels terecht. Tot gauw!

Making impact

Zuid Afrika

Ik geloof in de kracht van geven. Dat wat je geeft, krijg je terug. Ik ben dit jaar met stichting BOOST The World Foundation in Zuid Afrika geweest. Om de mensen en vooral de kinderen daar te helpen met een goede basis. Water, voedsel en educatie.

Dat geeft voldoening. En heeft echt zin. Ik draag graag bij aan een mooiere wereld. 

Dat kan ook door kleine stapjes te zetten. Daarom staat bij mij in de salon een donatiepot, waarin je geld kunt doneren dat ik direct stort naar de stichting. Heb je ideeën over hoe jij ook wil bijdragen? 

Wil je doneren? Lees dan via de knop hieronder verder op de site van de stichting.